Glöm inte bort dina medarbetare

Nytt år och nya fräscha planer för företaget. Kanske dags att göra verklighet av några av de idéer som ligger gömda i skrivbordslådan. Speciellt i den lågkonjunktur som råder gäller det att ta vara både uppfinningsrik och kreativ. Och så behöver man ha en stor portion mod. Men goda idéer behöver kompletteras med bra personalvård.

Om du förankrar dina planer hos personalen och visar att du satsar på dina medarbetare har du gynnsamma förutsättningar för att företaget inte bara ska överleva utan även nå framgångar. Ett trevligt sätt att komma samman inför nya utmaningar är att anordna en kick-off. Det finns en rad mer eller mindre äventyrliga aktiviteter att ta sig för, på www.liveit.se hittar du många roliga förslag. För den golfintresserade så arrangerar bland annat Fågelbro Golf & Country företagsgolf. Eller är en spaaktivtet mer i linje med ert företag?

Men naturligtvis behöver du inte slå på den stora trumman, det kan bli minst lika lyckat att hyra ett ställe och själv arrangera aktiviteterna. Huvudsaken är ju att ni har roligt ihop. Efter kick-offen är både du och dina medarbetare laddade för att tillsammans förverkliga era spännande idéer. Och vem vet, kanske var det just under kick-offen som de bästa idéerna kläcktes.